El PSOE demana que es cobreixi la plaça de direcció del Centre de Dia

La institució no compta amb la figura de director des del 28 de febrer. Ana Juan: “La situació actual és de descoordinació i això repercuteix en la qualitat del servei que es dóna als usuaris del centre”.

Els socialistes de Formentera denuncien que el desgovern que pateix el Centre de Dia, des de fa gairebé un mes, ha generat queixes. En aquesta línia, exigeix “màxima diligència a l’hora de nomenar un director, perquè els usuaris no pateixin les conseqüències, evitar problemes laborals i que la presa de decisions no afecti la seva eficàcia”.

Ana Juan ha recordat que les funcions de director les venia desenvolupant la tècnica de discapacitat i que “els sindicats han impugnat la convocatòria de la vacant per una mala formulació de les bases que la regulen”. De la mateixa manera, ha incidit en què “això retardarà en el temps la cobertura d’aquestes funcions” i demana que “es contempli la possibilitat que altre tècnic desenvolupi aquestes competències de manera temporal”.

En aquest sentit, la consellera del Psoe ha assegurat que la direcció del centre “és essencial per resoldre problemes administratius, coordinar a la resta de tècnics i resoldre demandes i inquietuds que puguin tindre els usuaris del Centre o les seves famílies”.

Per a finalitzar, la representant de l’agrupació local ha assegurat “que el grup socialista vetlla perquè els serveis públics que es donen als ciutadans de Formentera funcionen de manera correcta i eficient”.